Conny:

_DSC0159

Mijn naam is Conny van Leeuwen. Ik ben geboren in 1958 en gedurende mijn leven heb ik steeds geprobeerd in mijn werkzame leven te volgen wat zich aandiende en wat aansloot bij mijn gezin en omgeving. Ik heb allerlei opleidingen gedaan en werkzaamheden verricht, die op dat moment behulpzaam waren voor mijn ontwikkeling. John en ik zijn al ruim veertig jaar samen en we kregen twee prachtige kinderen; Daniel en Naomi. We zijn inmiddels grootouders van een heerlijke kleinzoon. Ik houd enorm van de natuur, voel me dankbaar dat ik hier op de Dieken mag wonen en heb een passie voor wildplukken en met deze wildpluk te koken en te experimenteren.

Andere passies van mij zijn zingen – ik ben stembevrijder opgeleid door Jan Kortie -, creatief werken, ik deed de opleiding creatieve handvaardigheid aan de VAK in Delft. Ook ben ik gepassioneerd over het werken met mensen, hun drijfveren en obstakels vinden. Dit had altijd al mijn interesse. Zowel kinderen als volwassenen heb ik begeleid en les gegeven in de Nederlandse taal, tekenen en handvaardigheid en nog zo wat meer (remedial teacher, intern begeleider). Met mijn vriendin en collega Joyce Weber werkte ik jaren lang samen als stembevrijder. Ligconcerten, een opleiding om mensen te trainen om met dementerenden te werken, mantra-avonden in de Vredeskapel in Den Haag en  mensen begeleiden in stembevrijdtrajecten in groepen en individueel behoorden tot onze werkzaamheden.

In de afgelopen jaren volgde ik trainingen Internal Family System bij Viram Verberk en Marie LeMahieu, onder andere mijn leraren bij het Centrum voor Tantra, waar ik verschillende trainingen volgde en ben aangesloten bij de Mysterieschool.

Nu John en ik permanent op de Dieken wonen sinds voorjaar 2019 en alles zich na een aantal jaren op de Dieken aan het uitkristalliseren is, voel ik dat alles samenkomt. Hier kan ik dat wat ik geleerd heb in mijn leven vormgeven.

Voel je welkom op de Dieken en als je je uitgenodigd voelt om een sessie stemwerk, een klankbad/soundhealing, IFS, creatief vormgeven, schrijven of mantrazingen te komen doen, laat het me weten, ik ben er voor je. De kosten voor een sessie bedragen 75 euro. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Kom je op retraite op de Dieken, dan is ook de ruimte en de stilte van de natuur een enorme hulpbron. De hei en het bos liggen rondom ons terrein. Ik geniet ervan je terzijde te staan. Bel me als je interesse hebt, of stuur een mail.

 

John:

De Dieken, herberg van liefde, een plek om thuis te zijn, te mediteren, uit te rusten of een retraite te volgen. Tijdens een focusreis in Nepal, zag ik het op 4500 meter hoogte voor me, een herberg van liefde. Vervolgens kon ik in het derde jaar van mijn opleiding aan de Pulsaracademie, waar ik werd opgeleid tot veranderkundige, er een concrete vorm aan geven. Toeval bracht mij op de Holterberg.

Na de aankoop van Herberg de Dieken in 2014 zijn we in 2023 inmiddels  negen jaar verder. Mijn vaste woon- en verblijfplaats is niet langer Den Haag, maar Holten. Ik kijk terug op de afgelopen jaren als zeer leerzaam.