Conny:

_DSC0159In contact zijn met mezelf en daar blijven, terwijl ik verbinding maak met andere mensen, is wat mij boeit. De Dieken biedt mij de optimale gelegenheid om dat te oefenen. Opgegroeid in Den Haag, verlang ik mijn hele leven al naar een plek in de natuur. Daar voel ik me levendig en ontspannen. Mijn zoektocht naar zingeving heeft me via allerlei manieren van onderwijs geven, gebracht bij de stem. De stem als hulpmiddel mezelf beter te leren kennen en anderen te begeleiden in hun zoektocht. Als je verblijft in De Dieken, kan je altijd bij mij terecht voor een sessie stembevrijden.

 

John:

_DSC0153Ik ben al een leven lang op zoek naar een harmonieus gezinsleven. In mijn jeugd was dat er jammer genoeg onvoldoende. Samen met mijn partner Conny en onze kinderen Naomi en Daniel streef ik naar harmonie binnen ons gezin. Onze kinderen zijn volwassen en goed op weg geholpen, Conny en ik hebben nog steeds een dynamische liefdesrelatie. Geslaagd in mijn zoektocht zou je kunnen zeggen. Nog niet helemaal, ik wil leven in een gemeenschap die bruist en waar ik mensen kan inspireren en me laten inspireren.

De Herberg van Liefde, een plek om thuis te zijn, te mediteren, uit te rusten of een retraite te volgen. Tijdens een focusreis in Nepal, zag ik het op 4500 meter hoogte voor me, een herberg van liefde. Vervolgens kon ik er in het derde jaar van mijn opleiding aan de Pulsaracademie, waar ik werd opgeleid tot veranderkundige, een concreet beeld aan geven. Toeval bracht mij op de Holterberg, ik zet mijn verlangen in de wereld. De herberg van liefde is in beweging.