Conny:

_DSC0159Mezelf blijven voelen in het hier en nu, me uitspreken, de verschillende delen in mezelf welkom heten. Dat is wat mij op dit moment bezig houdt. Van vorm durven veranderen en dat ook naar buiten brengen.  Op de Dieken mag ik het allemaal oefenen. Opgegroeid in Den Haag, verlang ik mijn hele leven al naar een plek in de natuur. Ik ben er! En hoe! Sinds 2020 heb ik me er helemaal gevestigd, midden in die natuur. Blij loop ik ’s morgen mijn rondje op zoek naar steeds weer nieuwe eetbare dingen . Elke dag leer ik bij. Mijn zoektocht naar zingeving heeft me via allerlei manieren van onderwijs geven, gebracht bij de stem. De stem als hulpmiddel mezelf beter te leren kennen en anderen te begeleiden in hun zoektocht. Je kunt een driedaagse mini-retraite voor jezelf bij mij boeken. Samen zoeken we naar antwoorden op je vraag of je dilemma (of soms ook naar de vraag zelf), en stem ik me af op jou. De middelen waarmee ik werk komen uit verschillende hoeken. Beeldende kunst, geweldloze communicatie, autobiografisch schrijven, ademwerk, tantra, IFS en natuurlijk het stembevrijdwerk. En dan is de ruimte en de stilte van de natuur een enorme hulpbron. En ik geniet ervan je terzijde te staan. Bel me als je interesse hebt, of stuur een mail.

 

John:

_DSC0153Ik ben al een leven lang op zoek naar een harmonieus gezinsleven. In mijn jeugd was dat er jammer genoeg onvoldoende. Samen met mijn partner Conny en onze kinderen Naomi en Daniel streef ik naar harmonie binnen ons gezin. Onze kinderen zijn volwassen en goed op weg geholpen, Conny en ik hebben nog steeds een dynamische liefdesrelatie. Geslaagd in mijn zoektocht zou je kunnen zeggen. Nog niet helemaal, ik wil leven in een gemeenschap die bruist en waar ik mensen kan inspireren en me laten inspireren.

De Herberg van Liefde, een plek om thuis te zijn, te mediteren, uit te rusten of een retraite te volgen. Tijdens een focusreis in Nepal, zag ik het op 4500 meter hoogte voor me, een herberg van liefde. Vervolgens kon ik er in het derde jaar van mijn opleiding aan de Pulsaracademie, waar ik werd opgeleid tot veranderkundige, een concreet beeld aan geven. Toeval bracht mij op de Holterberg, ik zet mijn verlangen in de wereld. De herberg van liefde is in beweging.