Huiskamer en serre

 uizicht serre

De huiskamer en serre vormen samen het hart van onze herberg. Op deze 100m2 wordt gewerkt, gemediteerd, gespeeld, gegeten en uitgerust. Vanuit de serre heb je een fenomenaal uitzicht over de hei en het bos. Je kunt vanuit je stoel genieten van onvergetelijke zonsondergangen. Met een beetje geluk zie je hazen en reeën vlak langs het raam lopen. In de winter is het heerlijk om ’s avonds bij de houtkachel te zitten. De vrijwel absolute stilte wordt alleen doorbroken door het ruisen van de bomen en het zingen van de vogels. Alle gasten ervaren hier een inspirerende energie.

Het Achterhuis

_DSC8193Het Achterhuis staat direct in verbinding met het hoofdhuis. Er kunnen tien mensen slapen in drie tweepersoons slaapkamers en een vierpersoons slaapvertrek. Er zijn twee douches en twee toiletten. Alle ruimtes zijn verwarmd. In Het Achterhuis staat een wasmachine en een droger.

Het hoofdhuis

Op de eerste en tweede verdieping van het hoofdhuis zijn verschillende kamers met één- en  tweepersoonsbedden beschikbaar. Er kunnen maximaal negen mensen slapen en er zijn twee badkamers.

Het Kleine Huis

_DSC8149Het Kleine Huis staat op ongeveer 25 meter van de herberg. Dit huisje wordt door onszelf gebruikt als woonplek als er groepen in de Herberg verblijven.

Keuken

keuken in gebruikEr is een grote, goed ingerichte keuken waar je voor groepen kunt koken. Servies, glaswerk, keukengerei zijn in ruime mate aanwezig. Er staat een professioneel fornuis. Afwassen doen we  met de hand, voor kleine aantallen. Er is ook een professionele afwasmachine voor groepsgebruik.

 

Labyrint en tipi

Er bevindt zich op ons terrein een boslabyrint, dat gebruikt mag worden door iedereen die in de herberg verblijft.

Sinds de zomer van 2018 hebben we een tipi op het terrein geplaatst die gebruikt kan worden om in te overnachten, of als extra werkruimte.

 

 

 

Tussen de bomen voor het hoofdhuis, hebben we een labyrint aangelegd. Je kunt zelf een moment zoeken om het labyrint te lopen. Een labyrint kan je helpen een antwoord te vinden op een vraag.
labyrint