Huiskamer en serre

 uizicht serre

De huiskamer en serre vormen samen het hart van onze herberg. Op deze 100m2 wordt gewerkt, gemediteerd, gespeeld, gegeten en uitgerust. Vanuit de serre heb je een fenomenaal uitzicht over de hei en het bos. Je kunt vanuit je stoel genieten van onvergetelijke zonsondergangen. Met een beetje geluk zie je hazen en reeën vlak langs het raam lopen. In de winter is het heerlijk om ’s avonds bij de houtkachel te zitten. De vrijwel absolute stilte wordt alleen doorbroken door het ruisen van de bomen en het zingen van de vogels. Alle gasten ervaren hier een inspirerende energie. Op de Dieken wonen onder andere twee poezen en zes kippen.

Het Achterhuis

_DSC8193Het Achterhuis staat direct in verbinding met het hoofdhuis. Er kunnen zes mensen slapen in drie tweepersoons slaapkamers en een klein appartement biedt een slaapplek voor drie. Er zijn drie douches en drie toiletten. Alle ruimtes zijn verwarmd. In Het Achterhuis staat een wasmachine en een droger.

Het hoofdhuis

Op de eerste en tweede verdieping van het hoofdhuis zijn verschillende kamers met eenpersoonsbedden beschikbaar. Er kunnen maximaal acht mensen slapen en er zijn twee badkamers en een extra toilet.

Het Kleine Huis

_DSC8149Het Kleine Huis staat op ongeveer 25 meter van de herberg. Dit huisje wordt door onszelf gebruikt als woonplek wanneer er groepen in het hoofdhuis zijn.

Keuken

keuken in gebruikEr is een grote, goed ingerichte keuken waar je voor groepen kunt koken of ons inhuren om voor je groep te koken. Servies, glaswerk, keukengerei zijn in ruime mate aanwezig. Er staat een professioneel fornuis. Afwassen doen we  voor kleine groepen met de hand.  Er is ook een professionele afwasmachine voor groepsgebruik.

Hut en tent

In de zomer hebben wij een kleine houten hut met een éénpersoonsbed ter beschikking en een  Bell-tent met twee eenpersoonsbedden.

Totaal aantal slaapplekken winter: 17, zomer: 20.

 

Labyrint 

Sinds de zomer van 2018 hebben we een Belltent op het terrein geplaatst die gebruikt kan worden om in de zomer in te overnachten. Ook staat er een kleine hut met een eenpersoonsbed.
In de tent staan twee eenpersoonsbedden.

Tussen de bomen voor het hoofdhuis, hebben we een boslabyrint aangelegd. Je kunt zelf een moment zoeken om het labyrint te lopen. Een labyrint kan je helpen een antwoord te vinden op een vraag. Het is ook fijn om het labyrint te lopen als levenspad.
labyrint