Huiskamer en serre

 uizicht serre

De huiskamer en serre vormen samen het hart van onze herberg. Op deze 100m2 wordt gewerkt, gemediteerd, gespeeld, gegeten en uitgerust. Vanuit de serre heb je een fenomenaal uitzicht over de hei en het bos. Je kunt vanuit je stoel genieten van onvergetelijke zonsondergangen. Met een beetje geluk zie je hazen en reeën vlak langs het raam lopen. In de winter is het heerlijk om ’s avonds bij de houtkachel te zitten. De vrijwel absolute stilte wordt alleen doorbroken door het ruisen van de bomen en het zingen van de vogels. Alle gasten ervaren hier een inspirerende energie.

Het Achterhuis

_DSC8193Het Achterhuis staat direct in verbinding met het hoofdhuis. Er kunnen tien mensen slapen in drie tweepersoons slaapkamers en een vierpersoons slaapvertrek. Er zijn twee douches en twee toiletten. Alle ruimtes zijn verwarmd. In Het Achterhuis staat een wasmachine en een droger.

Het Kleine Huis

_DSC8149Het Kleine Huis staat op ongeveer 25 meter van de herberg. Er kunnen zes mensen slapen in een eenpersoons, een tweepersoons slaapkamer en een driepersoons slaapvertrek. Het slaapvertrek kunnen we ook inrichten als huiskamer, annex werkplek. In Het Kleine Huis is een douche, toilet en een keuken met koelkast en gasfornuis. Alle ruimtes zijn verwarmd.

Keuken

keuken in gebruikEr is een grote, goedingerichte keuken waar je voor groepen kunt koken. Servies, glaswerk, keukengerei zijn in ruime mate aanwezig. Er staat een professioneel fornuis. Afwassen doen we  met de hand, voor kleine aantallen. Er is ook een professionele afwasmachine voor groepsgebruik.

 

Gespreksruimte en Labyrint

In het hoofdhuis is op de eerste verdieping een ruimte waar je in alle rust persoonlijke gesprekken kunt voeren.

 

 

 

Tussen de bomen voor het hoofdhuis, hebben we een labyrint aangelegd. Je kunt zelf een moment zoeken om het labyrint te lopen. Een labyrint kan je helpen een antwoord te vinden op een vraag.
labyrint