Herberg De Dieken Helhuizerweg 1
7451 KE Holten
info@dedieken.nl
www.dedieken.nl

John van Ringelenstein 06-53 71 04 82
Conny van Leeuwen 0651643006

Per auto vanuit Utrecht

Via de A28 richting Amersfoort. Neem de A1 richting Apeldoorn. Vervolg de A1 tot afslag 26 Lochem/Holten. Sla aan het eind van de afrit linksaf naar de N332 richting Holten. Volg deze weg enkele kilometers. Negeer de afslag Holten! Bij de rotonde rechtdoor, richting Raalte. Ga bij de eerste afslag naar rechts, richting Bathmen. Aan het eind van de afslag naar links, richting Holten. Rijd door tot de rotonde, tweede afslag. Dit is de Raalterweg. Volg deze weg. Aanvankelijk 30 km p.u., daarna 60 km p.u. Bij de eerstvolgende T-kruising rechtsaf: Helhuizerweg. Vervolg deze weg tot je rechts aan de weg een paaltje ziet met de nrs. 1, 3 en 5. Hier rechtsaf, een doodlopende onverharde weg op. De Dieken vind je na ca. 250 meter. Voor een witte steen met nr. 1 links van de weg sla je links af. Rijd langs het huis tot aan de bosrand.
Als je je navigatie in de auto intoetst, pas op. De Dieken ligt aan de Helhuizerweg. Er bestaat ook een Helhuizenweg (met een ‘n’). Mocht je tomtom nummer 1 niet kunnen vinden, toets dan nummer 2 in, het huis van onze buren, tegenover nummer 2 zie je de zandweg die naar de Dieken leidt.

_DSC7618

Per trein

Holten heeft een NS-station. Als je niet wordt opgehaald, bel ons voor de juiste wandelroute naar De Dieken. Vanuit het station loop je in ongeveer 45 minuten door het bos naar De Dieken.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de dieken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief